Apartament 2 camere zona C5 in BLOC NOU

ID: 2806, C5, Tulcea, 24855 afisari

70,000 EUR

Va propunem un apartament cu 2 camere, situat la etajul 5 cu suprafata utila totala de 62.3 m.p . Imobilul se vinde la alb. Pretul solicitat de catre proprietar este de 70.000 euro.

Dupa finalizarea cu succes si vanzarea integrala a unitatilor locative din ARCADIA Residence I din TULCEA, acum, la ARCADIA Residence II, am gândit compartimentarea atât de eficient, încât nu vei sim?i nevoia s? faci compromisuri.

ARCADIA Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din TULCEA care iti ofera un stil de viata select, compartimentare spatioasa, liniste si spatii verzi. ARCADIA II inseamna acces rapid catre toate punctele de interes ale unei vieti urbane, fiind aproape de birouri si spatii comerciale, institutii de invatamant si financiare, mijloace de transport in comun.

ARCADIA Residence II ofera tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente de 1, 2 si 3 camere decomandate.

Balcoanele si terasele generoase ale apartamentelor si locurile de parcare subterena si supraterana intr-o proportie foarte buna, definesc ARCADIA Residence II. O alternativa perfecta in care te poti bucura oricand de aer si soare. Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta.  Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor, inclusiv a finisajelor. ARCADIA II propune un proiect D+P+5E construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara de caramida la care se adauga 10 cm de polistiren izolant pentru exterior.

Accesul catre etajele superioare va fi executat prin lift automat cu fotocelule comandate electronic, marca Schindler. Peretii interiori ai apartamentelor vor fi constituiti din BCA de 15 cm, tencuiti si vopsiti in culoare alba.

In privinta structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor cu geam termopan foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenta si a izolarii termice si fonice. Usile de intrare in apartament vor fi metalice de calitate superioara.

 Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis. Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern: 2806

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: C5
  • Suprafata utila: 58 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 5/5
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2021
Localizare pe harta

C5, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe