Constructie noua si teren de vanzare in zona Monument Tulcea

ID: 2144, Monumentului, Tulcea, 8754 afisari

275,000 EUR

Constructie noua si teren de vanzare in apropiere de Monument Tulcea.

Imobilul a fost construit in anul 2023 din B.C.A. si structura de beton. Are amprenta la sol de 137 m.p. si suprafata utila de 112 m.p. Este izolat cu vata bazaltica si tencuit cu tencuiala texturata, acoperit cu Lindab. Tamplaria este din PVC penta cameral cu geam termoizolant. Soclul este din beton armat iar hidroizolatiile si termoizolatiile sunt efectuate cu polistiren extrudat de 5 cm.

Constructia a fost proiectata pentru a putea deservi mai multe activitati ( atat de birou cat si de locuit). Finisajele sunt moderne iar spatiile au fost gandite in cat sa existe utilitate pentru toate suprafetele. Este decomandata si compusa din : 3 birouri dintre care 2 cu bai proprii echipate complet, bucatarie-oficiu cu spatiu de depozitare, hol care ofera acces care toate incaperile, inclusiv catre garaj, spatiu tehnic si cea de-a 3-a baie pentru spatiile comune.

Exista posibilitatea mansardarii ulterioare intrucat planseele sunt din beton armat.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei centrale pe peleti de ultima generatie - Kepo confort, iar confortul termic pe timpul verii este asigurat de cele 3 aparate de aer conditionat.

Este racordata la reteaua de apa si canalizare a orasului , energie electrica 380 V si 220V.

Proprietatea beneficiaza un teren cu suprafata de 1366 mp, compactat si pietruit integral, cu o deschidere stradala de 26 ml sosea asfaltata,  are forma dreptunghiulara cu laturile 26 x 52,5 m. 

Pe teren poate fi construita si o hala de pana la  600 m.p., amplasamentul fiind ideal pentru orice tip de activitate.
Pretul propus catre vanzare este de 275.000 euro.  

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din strada Pacii, numarul 13, vis a vis de Hotel Europolis.

Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

ID intern 2144

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 4
  • Zona: Monumentului
  • Suprafata utila: 112 mp
  • Reper:
  • Tip Spatiu: Constructie separata
  • Structura:
  • Disponibilitate: -
Localizare pe harta

Monumentului, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe