Cabinet Veterinar mobilat si utilat cu aparatura performanta

ID: 1376, Ultracentral, Tulcea, 21443 afisari

110,000 EUR

 Ofera spre vanzare!! Cabinet Veterinar cu o suprafata de 53 mp situat în zona ultracentrala în apropiere de Hotel Europolis cu posibilitatea de parcare privata in localitatea Tulcea, incalzirea fiind efectuata prin centrala electrica si centrala proprie pe gaz.

Imobillul este compartimentat astfel: intrare-hol; sala asteptare; laborator; depozit medicamente; cabinet consultatie si tratamente; sala operatie; vestiar; grup sanitar.

Mobilierul interior este facut la comanda pe cadru metalic cu blat de compozit specific unui cabinet medical iar aparatura este de ultima generatie si este compusa din: Microscop binocular cu turela si camera de captat imagine redata pe monitor; Analizor de biochimie a sangelui si formula leucocitara ARKRAY(japonia); Analizator urina ARKRAY; Analizator hematologie pentru noua specie de animale; Ecograf performant cu rezolutie fidela; Monitor functii vitale; Stetoscop JABES cu filtru de sunete 3 trepte; Sterilizator-uscat; Aparat detartraj; Cantar animale extraplat pana la 120 kg; Termometru digital auricular; Otoscop; Masa de operatie inox cu inaltime reglabila; Masa operatie fixa; Masina tuns; etc. 

Pretul propus spre vanzare de catre proprietar este de: 110.000 Euro dar se poate vinde separat aparatura si mobilierul evaluat la suma de 30000 euro.

Pentru informatii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei via a vis de hotel Europolis. ID INTERN: 1376.

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 3
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 53 mp
  • Reper: Ultracentral
  • Structura:
  • Disponibilitate: -
Localizare pe harta

Ultracentral, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe