Cladire P+1 de vanzare in zona ultracentrala Tulcea

ID: 3512, Ultracentral, Tulcea, 735 afisari

700,000 EUR

Cladire P+1 de vanzare in EXCLUSIVITATE, contructie caramida, situata in zona ultracentrala a orasului Tulcea, in apropiere de hotel Egreta, cu o suprafata construita de 730 mp si teren 622 mp. 

Imobilul este compus din spatii comerciale care pot fi utilizate pentru numeroase activitati atat comerciale cat si birouri, iar la etaj un apartament foarte spatios cu living, 3 dormitoare, camera tehnica, baie, bucatarie.

Adiacent cladirii se afla un garaj cu o suprafata de 58 mp.

Dotari : acoperis: tabla Lindab; bucatarie: generoasa; ferestre imobil: termopan pvc; incalzire casa: termoficare; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton; podele: parchet, gresie, marmura, granit; structura casa: caramida; tip curte: individuala

Cladirea pastreaza arhitectura interbelica, fiind pozitionata in centrul istoric al orasului, unde pe vremuri era considerat punctul de atractie principal al orasului unde se desfasura activitati de comert pentru toti negustorii din oras si din imprejurimi.

Pretul propus de proprietar este de 700.000 euro. Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis. Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect! ID intern: 3512

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 10
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 680 mp
  • Reper: Hotel Egreta
  • Tip Spatiu: Constructie separata
  • Structura: Caramida
  • Vitrina: 10 ml
Localizare pe harta

Ultracentral, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe