Prezentare Video

Spatiu comercial de inchiriat ultracentral Tulcea

ID: 2613, Ultracentral, Tulcea, 21507 afisari

4,330 EUR / luna

Spatiu comercial de inchiriat situat in apropiere de Primaria Tulcea cu o suprafata totala de 433 mp ( 333 mp terasa). Spatiul se afla la etajul 4 al unei cladiri de birouri. Este open-space si beneficiaza de toate utilitatile necesare desfasurarii activitatii din primul moment  (racordat la energie electrica, apa, gaz). Este mochetat, incalzirea se face cu o centrala termica pe gaz si suplimentar convectoare, exista aparate de aer conditionat dimensionate astfel incat sa asigure temperatura dorita pe timpul verii.  Este locul ideal pentru o afacere de tip sky-bar beneficiind de o panorama impresionanta asupra orasului.

Disponibilitatea este imediata la pretul de 10 euro/mp.

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis.

Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern 2613

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 1
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 100 mp
  • Reper: Primaria Tulcea
  • Tip Spatiu: Cladire birouri
  • Structura: Beton
Localizare pe harta

Ultracentral, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe