Cladire P+1 de vanzare in Tulcea

ID: 4151, C5, Tulcea, 225 afisari

375,000 EUR

Europa Imobiliare va ofera spre vanzare cladire P+1 situata in zona La Rosa construita din beton si boltari acoperita partial cu tabla. Cladirea este renovata si izolata exterior.

Este compartimentata astfel: zona utilizata pentru inchiriere cu 6 camere la parter, 6 camere la etajul 1, fiecare cu baie proprie si o alta zona compusa din birou si un apartament compus din 3 camere, dressing, bucatarie si baie. 

Imobilul prezinta imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri cu tamplarie pvc si aluminiu, instalatii schimbate, usi metalice.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul a 2 centrale pe gaz. 

Exista posibilitatea parcarii a 7 autoturisme pe proprietate.

Se vinde mobilata si utilata partial.

Pretul propus de proprietar este de 375.000 euro.

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis. Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern: 4151

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 16
  • Zona: C5
  • Suprafata utila: 460 mp
  • Reper: La rosa
  • Structura:
Localizare pe harta

C5, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe