Apartament 4 camere de vanzare zona ANL

ID: 4372, ANL, Tulcea, 79 afisari

110,700 EUR

Agentia imobiliara Europa va propune spre vanzare un duplex - apartament cu 4 camere situat intr-un bloc construit in anul 2008 in zona ANL-Penny.

Bucurati-va de eleganta si rafinament în acest apartament spatios si modern aflat intr-un bloc exclusivist cu doar 9 apartamente. Cu o suprafata generoasa de 150 de metri patrati si dispunând de o configuratie pe doua nivele, acest uimitor apartament va satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Cele 4 camere ofera un spatiu confortabil si versatil pentru întreaga familie sau pentru a primi oaspeti.

Interiorul  impresioneaza prin finisaje de înalta calitate si o atentie minutioasa la detalii. 

Beneficiati de o panorama uimitoare asupra orasului, oferita de cele 2  balcoane orientate catre sud si vest.

Bucataria open-space este dotata cu electrocasnice si dispune de spatii de depozitare, facând gatitul o experienta placuta si eficienta.

Baile sunt spatioase,  finisate cu materiale de calitate si dotate cu accesorii moderne.

Dormitoarele generoase ofera un refugiu relaxant, iar livingul deschis este locul perfect pentru petrecerea timpului în compania celor dragi sau pentru relaxare.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei pe gaz iar confortul termic pe timpul verii este asigurat de catre cele doua aparate de aer conditionat.

Se vinde mobilat si utilat,  iar ca bonus 2 locuri de parcare.

Pretul propus de proprietar este de 110.700 euro

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis. Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern: 4372.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: ANL
  • Suprafata utila: 150 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 3/4
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 4
  • An Constructie: 2008
Localizare pe harta

ANL, Tulcea

0722.233.464 Ne puteti contacta pe